Gratis verzenden vanaf €75
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzenden vanaf €75
Vóór 16.00 uur besteld, morgen in huis

MAGNA-TILES MAGNA-TILES Stardust - 15 stuks

Productomschrijving
Stimuleer de creatieve verbeeldingskracht van je kind met Magna-Tiles. Jonge kinderen beginnen meestal met het maken van figuren in een plat vlak. Al snel ontdekken ze dat je ook in de hoogte kunt bouwen en leren ze hoe ze hun creaties stevigheid kunnen geven.   De Magna-Tiles Stardust is een 15-delige set met glitters en is geschikt voor kinder...

Stimuleer de creatieve verbeeldingskracht van je kind met Magna-Tiles. Jonge kinderen beginnen meestal met het maken van figuren in een plat vlak. Al snel ontdekken ze dat je ook in de hoogte kunt bouwen en leren ze hoe ze hun creaties stevigheid kunnen geven.  

De Magna-Tiles Stardust is een 15-delige set met glitters en is geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder. De set bestaat uit 5 stuks en bevat driehoeken en vierkanten in verschillende kleuren. Bij een aantal vierkanten zitten er glitters in het kunststof. Sommige tegels hebben een spiegelend oppervlak. De magnetische randen helpen kinderen bij het construeren van bouwwerken. 

  • Veilige, duurzame materialen: vrij van latex, ftalaten en BPA
  • Set met ABS-plastic van voedingskwaliteit om de veiligheid van uw kinderen te garanderen
  • Sterkte van de magnetische vormen is bestand tegen jaren van opwinding en weerstaan ​​schade, of kinderen nu binnen of buiten spelen.

Productspecificaties

EAN
631291189152

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »