Alles op voorraad
Levertijd 1-2 werkdagen
14 dagen retourtermijn

Wij zijn 't Haagje

Ruim 30 jaar geleden hadden we een droom: een winkel op poten zetten waar mensen van heinde en verre naar toe zouden komen voor de allerleukste cadeautjes. Die droom is uitgekomen, en meer dan dat. 

Zoeken naar de leukste producten. Dat is waar we dag in dag uit mee bezig zijn. We struinen er alle beurzen voor af en bezoeken met grote regelmaat leveranciers in binnen- en buitenland. We kiezen artikelen die je aan het lachen maken, die je ontroeren, die zo lekker simpel, mooi, of juist zo handig of hip zijn, dat je ze heel graag zelf zou willen krijgen. Want onze eigen smaak, dat is altijd onze leidraad.

Nadat we de eerste jaren een flinke collectie cadeau-artikelen hadden samengesteld, stortten we ons op mooi, houten 
kinderspeelgoed en babykleertjes, de kleinste maatjes, gemaakt van de mooiste materialen. De winkel was toen nog gevestigd in het minuscule pandje aan de overkant van de huidige winkel. Vijftien jaar geleden zijn we daar min of meer uitgebarsten; het paste simpelweg niet meer.

We waagden een reuzensprong naar een nieuw pand, vijf keer zo groot, twee verdiepingen, strak vormgegeven en zelfs voorzien van een comfortabele lift. Met het groeien van het pand, groeide ook de collectie. Bij ons vind je nog steeds de leukste cadeau-artikelen, de liefste baby kleertjes en -cadeaus, kinderkleding en het mooiste speelgoedmaar nu ook  woonaccessoires, een grote collectie dameskleding, sieraden en tassen, en niet te vergeten: de heerlijke producten van Rituals. 

En hier ben je dan in onze webwinkel. Laat je hier inspireren, laat je hier verrassen, maar heb je nog niet genoeg gezien, kom dan zeker ook eens langs in onze winkel. Want daar vind je nog veel meer moois. Tot snel!


Angela  en  Annemarie

't Haagje - Over ons
zoom add-bag pencil arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up bag caret-down caret-left caret-right caret-up check close down left minus plus right search star-half star up icon-whatsapp icon-tiktok